L'art coreà arriba a Sant Feliu de Guíxols

Els amants de l'art i, especialment, de l'art coreà tenen una cita aquesta setmana a l'Espai 59 - Galeria Duvan de Sant Feliu de Guíxols, que acull l'exposició de dos artistes coreans: la Park Seong Whi i en Lee Cheolk Yu, els quals exposen per primera vegada fora del seu país i, per tant, es tracta d'una oportunitat única per veure aquest nou art emergent coreà a Catalunya. La mostra es pot visitar fins aquest divendres 20 d'octubre.

L'Espai 59 - Galeria Duvan de Sant Feliu de Guíxols acull l'exposició de dos artistes coreans: la Park Seong Whi i en Lee Cheolk Yu, els quals estan iniciant les seves carreres internacionals i que per primera vegada exposen fora del seu país.

Ambdós artistes tenen en comú l'ús d'una paleta de colors vius i atrevits que no deixen indiferent l'espectador.

Particularment, Park Seoung Whi explora el món de la dona a través d'obres amb escenes quotidianes i retrats de dones coreanes amb un estil molt personal.

Per la seva banda, Lee Cheolk Yu busca a través de les seves imatges de cadires i sofàs representar els records i vivències personals que es volen conservar, tot a partir de petites composicions de colors vius per reforçar aquesta idea.

L'interès de l'espai per l'art coreà va començar l'any 2018, el qual es va intensificar l'any 2019 quan l'artista i representant de la galeria d'art, Duvan López, va obtenir el primer premi de pintura a la Biennal de Gimhae de Corea del Sud.

La mostra es pot visitar fins al 20 d'octubre, de 5 de la tarda fins a 8:30 del vespre. Així doncs, es tracta d'una oportunitat única per veure aquest nou art emergent coreà a Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura