Lola Índigo desborda Cap Roig amb la seva música urbana i ballable

Palafrugell

Data: 08/08/2023

Lola Índigo desborda Cap Roig amb la seva música urbana i ballable. L'artista va arrasar a l'auditori dels jardins de cap-roig fent cantar i ballar els seus seguidors des del primer moment. Molt propera, la cantant acompanyada de ballarins va presentar el seu nou disc EL DRAGÓN.

així es com arrencava el concert de Lola Índigo al Festival de Cap Roig. L'artista apareixia dins d'un gran ou de drac i amb mig de crits d'emoció començava el show amb la interpretació d'An1mal. La cantant espanyola conquistava a tots els espectadors de l'auditori del jardí botànic que eufòrics corejaven de valent el seu nom i la lletra de la cançó. La cantant va oferir una posada en escena molt potent i enèrgica acompanyada de coreografies i visuals impactants.

Després de l'actuació de la Discoteka l'artista espanyola oferia el primer speech de la nit demanant disculpes pel retard de més de quinze minuts de l'inici del concert, segons ella per un "petit incident amb la furgoneta" on viatjava. Els seus seguidors, però van continuar enlluernats per la seva música i talent cantant i ballant els seus grans èxits.

La cantant, molt propera amb el públic presentava el seu nou disc El Dragón amb cançons com El Tonto, Turismo o Corazones Rotos. També es van poder escoltar hits d'altres treballs com La niña de la escuela o Ya no quiero na'.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura