Pau Vallvé presenta el seu nou disc a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí

Data: 04/10/2020

INTERVÉ: Pau Vallvé, músic

L’Espai Ter de Torroella de Montgrí ha acollit aquest cap de setmana la presentació del nou treball del músic Pau Vallvé. Ho ha fet en un concert de format reduït on s’han pogut escoltar les cançons del seu nou treballl “La vida és ara”, composat i enregistrat en solitari durant el confinament.

Pau Vallvé, un dels músics més reconeguts de l’escena independent del país ja ha començat a fer sonar el seu sisè treball personal  “La vida és ara”,  un  disc composat i enregistrat en solitari durant el confinament. Es tracta d’un projecte format per 13 cançons que s’allunyen de les sonoritats anteriors, tot i que mantenen l’essència de l’artista. I és que els sis mesos de parada a causa del coronavirus van donar per molt.

Aquestes darreres setmanes han servit perquè l’artista hagi començat a presentar el treball, i precisament un dels primers llocs ha estat l’Espai Ter de Torroella de Montgrí. Això sí, amb un format més reduït i amb totes les mesures de seguretat ben presents.

Durant el recital es van poder escoltar els nous temes, però també aquells més coneguts pel públic provinents dels treballs anteriors. L’artista també va aprofitar per presentar un nou format d’espectacle, acompanyat a l’escenari per Darío Vuelta, accionant entre els dos totes les màquines, instruments i llums.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura