Una quarantena de colles desfilaran al 56è Carroussel Costa Brava

Una quarantena de colles d'animació, comparses i carrosses participaran el diumenge 20 de maig al 56è Carroussel Costa Brava, una rua de carnaval que és l'acte central de les Festes de Primavera de Palafrugell. Les més esperades seran com cada any les carrosses inèdites, un total de 8 colles palafrugellenques presentaran la seva espectacular carrossa en el Carnaval de Carnavals. Els acompanyaran 10 carrosses no inèdites, 8 colles d'animació, 2 comparses inèdites i 9 de no inèdites.

La qualitat artística d'aquest carroussel és única a Catalunya i des de Palafrugell l'alcalde assegura que treballen per mantenir aquesta singularitat.

Complementant aquesta rua carnavalesca hi ha tot un programa d'activitats que arrenca ja aquest cap de setmana i es tanca el dilluns 21, festiu a Palafrugell. Una trentena d'activitats pensades per tots els públics com si es tractés d'una Festa Major. Aquest any s'ha recuperat el pregó.

Com a novetat també es potencia l'oferta juvenil amb més concerts per joves. Per una banda i ja aquest cap de setmana el festival electrònic Tomorrow dissabte que s'allargarà amb un vermut musical l'endemà i després els concerts de barraques de la vígila del carroussel. Dilluns hi ha programat el concert dels Recoblats, un experiment musical amb la Cobla Montgrins, el Grup Port Bo i Antoni Mas.

Després que l'associació que organitzava les festes ho deixés en mans de l'Ajuntament des del govern s'han compromès cada any a esforçar-s'hi una mica més per arribar a la qualitat que el grup Festes de Primavera havia assolit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura