La Santa torna del 17 de juliol al 30 d'agost

INTERVÉ: Julio Rico, director de La Santa Market

La Santa Market,  l’espai d’oci, entreteniment, moda i gastronomia de Santa Cristina d’Aro que arriba aquest estiu a la seva quarta edició, tornarà a obrir les portes del 17 de juliol al 30 d'agost.

Les circumstàncies excepcionals no han fet perdre la il·lusió a l’equip de La Santa, que ja treballa en la implementació de les mesures necessàries per tal d’instal·lar a l’espai de Santa Cristina Horse Club la terrassa més gran de l’estiu a la Costa Brava. Un lloc per poder gaudir amb total seguretat i amb el mateix esperit de tots els estius dels plàcides tardes i vespres de juliol i agost en aquest racó.

Els grans concerts de sempre es transformaran aquest any en concerts acústics en petit format i en actuacions en viu en format intimista, que respectaran les noves condicions d’aforament i les distàncies de seguretat de cada espai. 

Com cada any, l’oferta gastronòmica de La Santa és un dels seus grans pilars. Aquest estiu posarà l’accent en la gastronomia de proximitat amb catorze terrasses a l’aire lliure amb iniciatives culinàries singulars i d’alta qualitat on gaudir d’una cuina eclèctica i solvent, acompanyades totes elles d'espectacles de tot tipus.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura