Els Minyons de Santa Cristina celebren tres anys amb una diada multitudinària

Intervé: Pitu López, cap de colla dels Minyons

Fa tres anys que els Minyons de Santa Cristina d'Aro són colla de ple dret i llueixen les seves camises de color verd poma. Per celebrar-ho aquest dissabte van organitzar una diada multitudinària en la que van estar acompanyats pels Xerrics d'Olot, els Esperxats de l'Estany i els Castellers de l'Alt Maresme

Per culpa de la pluja la jornada va tenir lloc al pavelló d'esports. Els cristinencs hi van completar un 4 de 6, un treballadíssim 5 de 6, un 2 de 6 i van carregar un pilar de cinc. Aquest és el fruit del treball d'una temporada que tot just acaba de començar i en la que, com sempre, els Minyons busquen engreixar la massa social per aspirar a estructures més grans. 

Pel que fa a la resta de colles, els olotins van completar un 4 de 6, un 2 de 6, un 3 de 6 i dos pilars de quatre. Els de Banyoles, per la seva banda, van descarregar un 3 de 6, un 3 de 6 amb l'agulla, un 4 de 6 i un pilar de 4. Mentrestant, els Maduixots de l'Alt Maresme van assolir els set pisos amb un 3 de 7, a més d'un 2 de 6, un 3 de 6 amb el pilar i dos pilars de 4. La diada va finalitzar amb un celebrat 4 de 6 conjunt entre totes les colles, amb cada una d'elles en una de les rengles. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura