Christina Aguilera, Sting, Mika i Rigoberta Bandini, entre els artistes de Cap Roig 2022

Palafrugell

Data: 04/03/2022

El Festival Cap Roig ja ha fet públic el cartell per aquest estiu 2022. Un cartell que passa per 19 artistes, dels quals 6 seran internacionals.

Els noms internacionals d'aquesta edició són Sebastian Yatra -que obrirà el festival el dia 22 de juliol-, Christina Aguilera, Camilo, Mika, Sting i Morat.

A escala nacional, hi actuaran durant el mes de juliol Stay Homas, Pablo Alboran, Miki Nuñez i Els Pets. El mes d'agost els agafaran el relleu Taburete, Raphael, Rosario, Sergio Dalma, Dani Martín, Joan Dausà i Rigoberta Bandini.

D'aquests 19 grups i artistes, els que vindran en exclusiva al festival seran Christina Aguilera, Camilo i Mika.

Pel que fa als concerts i espectacles dirigits als més petits de casa, passaran per l'escenari de Calella de Palafrugell els grups Xiula i Bye bye Monstre.

Un any més, Cap Roig torna a mostrar la seva faceta més solidària. El concert solidari d'enguany serà el de Sergio Dalma, que tindrà lloc la nit del 4 d'agost. 2,5€ de cada entrada aniran destinats a l'entitat VIMAR per a un projecte amb seu al municipi de Palafrugell.

El pressupost per la nova edició del Festival ha estat de 3,2 milions d'euros, dels quals, un 60% és en contractació artística i un 40% producció i comunicació. L'artista que ha suposat un cost més elevat ha estat l'internacional Christina Aguilera, que serà la segona en trepitjar el festival després de Yatra, la nit del 23 de juliol.

El concert de clausura serà el de l'artista de renom del moment, la catalana Rigoberta Bandini, que farà vibrar el festival a ritme d'Ay Mamà i dels seus anteriors èxits.

Destaquem que dels 19 artistes, 16 són en clau masculina i 3 en femenina.

Pel que fa als espais, les obres de millora de Cap Roig continuaran permetent ubicar l'escenari on és habitual. Enguany l'Espai Village, que va néixer en la passada edició a causa de la pandèmia, tornarà a ser l'espai que obri el festival durant les hores de la tarda/vespre. Es presentarà un espai renovat de la mà del Cal Blay.

El Festival Cap Roig 2022 obrirà portes, doncs, el dia 22 de juliol, i les tancarà el dia 15 d'agost.

Les entrades es podran adquirir a partir del dilluns dia 7 de març. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura