Èxit d'audiència i d'assistents a les campanades de Televisió Costa Brava

Televisió Costa Brava va tornar-se a vestir-se de gala la nit del 31 de desembre donant les campanades en directe per segon any consecutiu repetint també d'ubicació, a la plaça de l'església de Palafrugell.

Amb un gran nombre d'audiència i també d'assistents, les campanades es van emetre per totes les Televisions Locals de Catalunya per mitjà de la Xarxa de Comunicació Local.

El programa es va iniciar amb un especial cap d'any del programa 'Ben Trobats', que va connectar amb la plaça de l'església de Palafrugell tretze minuts abans de mitjanit, on els esperaven els presentadors Gerard Rius i Laia Campos acompanyats del mestre de cerimònies, Kharloss Selektah, i del més d'un miler de persones que van omplir aquest espai. 

Tots ells van acomiadar el 2019 fent un repàs del més destacat de l'any, explicant els esdeveniments més destacats que es viurà a escala mundial aquest 2020, i a ritme de la cantant catalana Rosalía, amb llançament de bitllets de cent al públic inclòs.

L'audiència es va multiplicar exponencialment quan faltaven 15 minuts del moment de cantar les 12 campanades i cridar ben fort "Bon any nou Catalunya", i el punt més fort va ser a les 12 i 4 segons de l'1 de gener.

Tot plegat va ser una vetllada divertida, dinàmica, i amb toc català i especialment empordanès gràcies a una "flauta màgica" que va fer sonar campanes.

Amb aquesta aposta per tornar a fer les campanades en directe, Televisió Costa Brava referma el seu compromís amb la televisió en directe i el producte de proximitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura