Lluís Molinas presenta el llibre "Tot Recordant"

Palafrugell

Data: 13/08/2021

INTERVÉ: Lluís Molinas

Home de teatre, autor i editor de diversos llibres, Lluís Molinas té la capacitat de sorprendre contínuament amb les seves històries, anècdotes i vivències, i ho ha tornat a fer, aquesta vegada en un format llibre on repassa la seva vida. El llibre s'anomena 'Tot Recordant', nom que també porta el programa televisiu produït i emès per Televisió Costa Brava del qual, fins avui dia, Molinas n'ha realitzat prop de 200.

En aquest llibre, Lluís Molinas parla de personalitasts com Josep Maria de Sagarra, el seu teatre i la seva poesia; de Rock Hudson, Kirk Douglas, Manuel Yázquez Montalban, de l'actriu Maria Mercader, d'una visita als estudis de Cinecittá de Roma, i d'un viatge a Israel, entre altres.

Lluis Molinas defineix aquest volum amb les següents paraules: Vivències, crítica, 'morbo', humor..., i unes gotes de tendresa.

Aquest dijous al vespre l'Hotel Garbí de Calella de Palafrugell va ser l'escenari de la presentació del llibre. Posteriorment, l'autor va estar firmant exemplars i conversant amb la cinquantena de persones assistents a la presentació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura