Yes the Music avança el Nadal a la Bisbal d'Empordà

La Bisbal d'Empordà

Data: 02/12/2019

Ahir diumenge es va celebrar el concert de Nadal de Yes the Music. Aquest grup vocal nascut a la Bisbal d'Empordà ja fa 7 anys ofereix quan s'apropen les festes nadalenques un espectacle musical amb nadales i altres versions que fa el grup.

Aquest any el públic va gaudir d'un concert que sota el nom 'El desig de Nadal' i amb un fil argumental guiat per un personatge es construïa una història en la que primer van sonar nadales com 'Aquelles nits de Nadal', 'Last Christmas' o 'M'agrada el Nadal' entre d'altres per donar pas a una segona part del concert carregada de bandes sonores de Disney.

Són 21 els components de Yes de Music que amb la seva veu i un piano van vestir de Nadal el teatre Mundial de la Bisbal. Més enllà del que es va sentir al concert el grup presumeix de la selecció de temes que tenen, versions de rock català i de grups internacionals i fugint dels clàssics que sovint interpreten les corals.

Dissabte els Yes the Music seran protagonistes de l'encesa de llums de Nadal a la capital del Baix Empordà. Serà la 5a edició d'un acte que precisament van impulsar ells.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura