Svetlana Korchagina exposa les seves pintures a Vulpellac

Forallac

Data: 07/07/2023

L'artista russa Svetlana Korchagina ha exposat les seves pintures a Vulpellac. Seguint un estil realista, l'artista plasma en les seves obres, la seva visió molt personal i positiva del món, representant escenes encantadores de la natura i figures humanes en ambients idíl·lics. La mostra es pot visitar a la destil·leria Nut fins al 31 de juliol.

Aquesta és la mirada del món que té i plasma l'artista russa, Svetlana Korchagina, en les seves pintures, les quals té exposades a la destil·leria Nut de Vulpellac.

Es tracta d'una visió molt personal i optimista del món, la qual transmet amb formes i colors, escenes encantadores de la natura i figures humanes en ambients idíl·lics, tot seguint un estil realista.

La pintura a l'oli sobre tela, és la tècnica pictòrica que utilitza principalment l'artista en les seves obres, però també fa servir altres mètodes com l'acrílic. D'altra banda, l'artista últimament també fa retrats realistes a llapis per encàrrec.

Svetlana Korchagina també es dedica a fer de mestra d'art a Platja d'Aro, fent classes particulars i en grup, a persones de qualsevol nivell i edat.

La mostra es pot visitar a la destil·leria artesanal Nut de Vulpellac fins al 31 de juliol.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura