El CE Montclar obre, amb el pregó, la Festa Major de Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols ja està oficialment de Festa Major. Tot i que el passat cap de setmana ja es programessin activitats com el Carnaval a la Fresca o la popular Cursa de Pasteres no és fins el dia del pregó que la ciutat es vesteix de festa per viure 5 dies intensos amb activitats per tots els públics i que culminen el 4 d'agost amb el castell de focs artificials.

Aquest dimecres el Centre Excursionista Montclar va ser l'encarregat de fer el pregó de la Festa Major. Un pregó amb el que van aprofitar per explicar a la ciutat qui són, a què s'han dedicat al llarg de la seva història i perquè es mantenen tan actius. Una entitat que porta 69 anys fent activitats a Sant Feliu i que no va perdre l'oportunitat de fer crítica política i social

A Sant Feliu tenen clar que la Festa Major és per petits, joves i grans i per això han programat concerts i activitats per tots els gustos. Després d'una nit de versions festives amb l'Orquestra Di-Versiones, seguiran animant les nits de festa major ganxona grups com Brams, Animal, La Principal de la Bisbal i discjoqueis. Però no hi faltaran sardanes ni havaneres, ni espectacles infantils ni pirotècnia, aquesta de la mà divendres dels Diables d'en pere Botero que organitzen el correfoc i dissabte l'exitos castell de focs artificials. Tot aquest any tenyit de lila perquè igual que molts municipis Sant Feliu s'ha sumat a una campanya per evitar l'assetjament sexista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura