Una cinquantena d'activitats i les parades artesanes donen vida al Mercat Medieval

Calonge ha viscut la 25a edició del Mercat Medieval. Una cinquantena d'activitats han omplert de gent el nucli antic del municipi que ha comptat amb diverses parades de menjar i artesania. L'esdeveniment ha comptat amb música en directe, lluites de cavallers i una zona infantil, amb l'afegit de decorar alguns dels carrers del centre. 

Els espectacles de cavallers, les cercaviles i les parades han convertit el centre de Calonge en un poble de l'edat mitjana. Veïns i visitants s'han passejat pel Mercat Medieval que enguany ha celebrat el 25è aniversari i que cada any intenta portar propostes noves i potenciar aquelles que han funcionat en altres edicions.

Aquest 2024 també han organitzat pels dos dies el torneig de lluites de cavall. També s'han decorat diferents carrers del centre i l'interior del castell ha acollit l'exposició "Cavallers de la nostra terra". Unes propostes que permeten conèixer el poble, mentre et trobes les activitats.

Els més petits han gaudit d'un espai per a ells per jugar i decorar escuts.

Un Mercat Medieval de Calonge que no només es queda al Castell, sinó que busca potenciar diferents espais del centre.

Per aquest any, la previsió era rebre uns 15.000 visitants. Entre ells, alguns que tot just era la primera vegada que venien.

Un Mercat Medieval que ha celebrat un 25è aniversari especial, demostrant ser una de les dates assenyalades del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura