Els Festucs participaran en el Concurs Intro del festival Strenes

Palafrugell

Data: 23/02/2018

Vuit joves que són de tot menys guapos, intel·lectuals i de ciutat. Així es descriuen els Festucs, el grup palafrugellenc que ha estat seleccionat per participar en la primera fase del Concurs de Música Emergent de Girona Intro, una proposta que s'emmarca dins del Festival Strenes i que pretén donar oportunitats als nous grups emergents.

Amb la barreja d'estils que els caracteritza, Rumba, Ska i Rock, els Festucs demostraran el seu talent els dies 5 i 19 d'abril a l'Espai Marfà de Girona i competiran amb 7 grups més: els Mimetic Theory, Näos, Pangea Time, Sisk, els President Xai i Worth. Tots ells seleccionats per un jurat professional que els va escollir entre 24 bandes de les comarques gironines que es van presentar a la proposta. També actuarà un altre grup, Haarp'e'diem, el guanyador de la votació popular a través de la plataforma Easypromos a Facebook en què hi van participar més de 2.000 persones.

D'aquests grups el jurat en tornarà a seleccionar quatre que actuaran a la semifinal a la Sala La Mirona de Salt el 22 de setembre.

El grup palafrugellenc no és la primera vegada que es presenta en concursos i festivals. El 2016 van guanyar el concurs Destaca't Comarques Gironines. També van guanyar el D'Notat de l'Escala i el Vilademat Desafina. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura