La Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l’Heura celebrarà la seva 18a edició

La Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l’Heura celebrarà la seva 18a edició
Després d’un any sense poder-la celebrar a causa de la pandèmia, el proper 21 diumenge de novembre arriba la 18a Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l’Heura. Es fa major d’edat i, novament organitzada per la Societat Recreativa La Concòrdia, durant tota la jornada hi haurà un ampli ventall d’activitats. 

A partir de les 9 h del matí arrencarà l’esmorzar popular a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura i la fira de productes artesans o lligats al món dels bolets. A les 10.30 h se celebrarà la missa solemne i, quan acabi, a les 11.30 h es farà un ball de gegants amb els Geganters de la Bisbal. Seguidament, a les 12 h, es farà vermut musical de la mà un duet guitarrista format per en Gerard Solano i en Santi Fontclara.

De cara a la tarda, a les 19.15 h, la Sala de la Concòrdia acollirà l’obra de teatre ‘Ferida pel llamp del geni: la llibreta, les ombres i les cartes’ del grup de teatre Sensedormir. A més, la sala, durant tota la jornada, oferirà una exposició de bolets, a càrrec de Josep Maria Vidal. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura