Comencen les campanyes gastronòmiques del bacallà

Els plats de Quaresma prenen tot el protagonisme en els restaurants de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro. Fins el 7 d'abril a Platja d'Aro i fins el dia 18 a Sant Feliu, diferents restaurants ofereixen un menú amb el bacallà com a gran protagonista.

La ciutat ganxona torna a engegar la campanya del 'Bacallà i peixopalo', 14 restaurants de la població, tots ells en diferents formats, presenten uns menús amb aquest plats de bacallà i peixopalo com a plats centrals. Unes receptes recuperades i reinterpretades d'un plat de tota la vida que té una bona acollida entre els comensals.

Aquest esdevé una dels certamens gastronòmics amb més antiguitat a Sant Feliu, una proposta que ajuda a mantenir viva part de la història pesquera del municipi a través d'un plat que ha quedat arrelat en la cultura culinària ganxona.

Platja d'Aro, per la seva banda, aquest any repeteix amb la proposta que va estrenar l'any passat. 18 restaurants, 5 més que en la passada edició, ofereixen la campanya 'La cullera i el bacallà'. Cadascun posa a disposició dels clients un menú que oscil·la entre els 22 i els 35 euros i que inclou un entrant, postres i un plat principal de bacallà per gaudir.ne amb cullera.

Dues campanyes gastronòmiques que arriben en temps de Quaresma i que han d'ajudar a desestacionalitzar la temporada fins a les portes de Setmana Santa quan es donarà el tret de sortida amb l'arribada dels primers turistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura