Aquest dissabte se celebra la 54a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Aquest dissabte se celebra la 54a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell
Palafrugell

Data: 29/06/2021

Calella de Palafrugell recupera la tradicional Cantada d’Havaneres després que l’any passat la Covid-19 obligués a suspendre-la. D’aquesta manera ens trobem davant el primer gran esdeveniment de cultura popular d’aquest 2021 i que, al mateix temps, servirà com a tret de sortida de la temporada d’estiu a la Costa Brava. 

Així, aquest proper dissabte dia 3 de juliol se celebrarà a la platja del Port Bo, la que suposarà la 54a edició de la Cantada. En aquesta ocasió hi actuaran els grups Port-Bo acompanyat de la Cobla Els Montgrins, Els Cremats, Peix Fregit i Ultramar. Per primera vegada una cobla s’enfilarà a l’escenari de la Cantada oferint un pas més en la innovació i creativitat d’aquest esdeveniment.  

En motiu de la pandèmia, aquesta 54a edició serà excepcional i, s’ha optat per comptar amb un aforament limitat al 50% de la capacitat. No hi haurà pantalles gegants a les platges ni el mercat d’artesans, per evitar aglomeracions de gent, fet que era habitual en aquest esdeveniment.

Al mateix temps, el mateix dia de la Cantada si es considera que la zona centre de Calella ha arribat al seu màxim aforament es limitarà l’accés, de manera que només hi podran accedir les persones que tinguin entrada per la Cantada, els residents i tots aquells que tinguin reserva en un establiment de restauració. 

Així mateix, hi haurà un seguit d’activitats emmarcat en la 54a Cantada d’Havaneres, divendres, 2 de juliol, a les 19h a l’Hotel Alga, tindrà lloc una taula rodona “Carles Sentís i les havaneres de Calella de Palafrugell” i a l’endemà de la cantada, aprofitant el mateix escenari de les havaneres, tindrà lloc un doble concert de Stay Homas, dins la programació del Festival Ítaca. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura