Els Amics de les Arts clouen l’etapa 2020 del Porta Ferrada al Guíxols Arena

Els Amics de les Arts van cloure l’etapa 2020 del Porta Ferrada al Guíxols Arena. La banda catalana va fer un concert recordant els seus grans himnes i també cançons que feia temps no interpretaven en concert.

Els Amics de Les Arts van fer els dies més dolços al Porta Ferrada amb un concert introspectiu, íntim però amb una de les grades més plenes de l’edició d’enguany del Festival Ganxó.

Ara essent trio, van repassar la seva discografia però amb especial atenció a temes que feia temps que no tocaven sense oblidar els seus grans himnes.
El grup català va cloure l’etapa del Porta Ferrada 2020 en un Guíxols Arena que s’ha erigit com el gran escenari cultural de l’estiu a la Costa Brava. Seguretat, distància, mascareta i gel hidroalcohòlic i un 90% d’ocupació de mitjana.

Van tocar en un format més reduït amb escassament ells tres  però amb sorpreses per trencar el to acústic com  la violoncelista Maria Palol i la ballarina Idomassa.

Divertits i propers com sempre, Els Amics de les Arts van connectar amb un públic identificat amb les seves lletres de comèdia quotidiana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura