El Castell de Peralada obté la seva primera estrella Michelin

El Baix Empordà seguirà brillant com una comarca biestrellada. Després de la gala d'entrega de les estrelles Michelin, celebrada aquest dimecers al vespre a Tenerife, no s'ha sumat cap nova estrella però s'han mantingut les dels darrenys anys. L'una pel restaurant Casamar de Llafranc, capitanejat des de l'any 2000 pel xef Quim Caselles i amb una cuina que porta per bandera el producte de proximitat. L'altra s'ha quedat en mans del xef Albert Sastregener del restaurant Bo.TiC de Corçà, que exerceix una cuina d'autor i creativa que posa l'accent en la tradició catalana. 

Altres restaurants baixempordanesos optaven a estrenar-se a la galàxia gastronòmica però s'hauran d'esperar almenys un any més. És el cas del Candlelight de S'Agaró que és el restaurant de l'Hostal La Gavina i que ha aconseguit en el seu primer any ja 2 Sols de la Guia Repsol. 

El Castell de Peralada Restaurant, a l'Alt Empordà, va ser el gran triomfador gironí de la gala de les estrelles Michelin aconseguint la seva primera estrella de la mà del xef Xavier Sagristà. Els altres 11 restaurants estrellats de la província s’han quedat amb les mateixes que l’any passat amb un total de 19. El Celler de Can Roca continua sent l’únic triestrellat de la demarcació. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura