Inauguren l'exposició fotogràfica "Calonge i Sant Antoni, els anys 90"

INTERVENEN: Josep Fort, president del Club Motor Clàssic Calonge; Jordi Soler, alcalde de Calonge i Sant Antoni

Un petit viatge al passat. Això és el que ofereix l'exposició "Calonge i Sant Antoni, els anys 90", que s'ha inaugurat aquest dimecres al Castell de Calonge. L'exposició, organitzada pel Club Motor Clàssic Calonge, consta d'un recull de fotografies que representen diferents escenes quotidianes de l'època, com ara festes locals o diferents costums dels calongins i calongines. Les fotografies han estat cedidies per diferents residents del municipi.

La inauguració de la mostra ha estat una de les activitats que ha donat el tret de sortida a la Festa Major de Sant Martí i la Festa del vi Nou de Calonge. Fins aquest diumenge s'han programat tot un seguit d'activitats al municipi entre música, tallers, teatre, exposicions, activitats esportives, tasts de vins i visites a cellers, entre d'altres.

A causa de la pluja aquest dijous s'han hagut de suspendre les activitats programades per fer-se a l'exterior, com és el cas de la reconstrucció de la façana de l'Espai Jove, els tallers infantils, l'Audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona i l'Escape Room de carrer "El marxant d'Art". Les que s'han pogut mantenir han estat l'ofici solemne a l'esgllésia de Sant Martí, el torneig infantil d'escacs, la partida a cegues per adults i la sessió de cinema infantil, amb la pel·lícula Coco.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura