Oques Grasses portarà l'exclusiva gira '10 anys' a l'Ítaca Sant Joan 2022

El Festival ÍTACA, CULTURA I ACCIÓ ja ha començat a desvetllar el que serà la programació del 2022, que a més, serà el desè aniversari del festival.

Un any més l'activitat estrella tornarà a ser l'Ítaca Sant Joan, que se celebra a la Platja de l'Estartit. Aquest tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de juny.

A mitjans d'aquest mes de desembre donaran a conèixer la totalitat de la programació, però ja han avançat que Oques Grasses protagonitzaran la nit del 24, amb un concert emmarcat dins l'exclusiva gira '10 anys'. Dins aquesta gira la banda osonenca només inclourà una desena de concerts a Catalunya l'any 2022.

Oques Grasses ja va ser el cap de cartell del Sant Joan del 2021. Va ser el concert més multitudinari, reunint més de 1.500 persones a l'escenari instal·lat a la platja de l'Estartit.

Ítaca va tancar la darrera edició amb un èxit de xifres que arribaven a més de 10.000 espectadors, en una novena edició en la qual es van organitzar 25 concerts en diferents poblacions de l'Empordà, com ara Calella de Palafrugell, Corçà o l'Estartit, entre d'altres.

Tornant a l'edició que estan preparant per a aquest 2022, el Festival ha anunciat que el cap de setmana del 16 i 17 d'abril desembarcarà a l'Escala amb els concerts de Buhos, La Fúmiga i un tercer artista convidat que anunciaran pròximament.

Les entrades per als concerts anunciats de la desena edició, ja es poden comprar al web del festival www.itacacultura.cat

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura