Estudiants de batxillerat artístic omplen d'art els aparadors ganxons

Estudiants de batxillerat artístic omplen d'art els aparadors ganxons
L’alumnat de batxillerat artístic de la ciutat en col·laboració amb l’associació cultural Aleph ha començat a vestir avui un total de 51 aparadors d’establiments comercials amb les seves obres: pintures, dibuixos, fotografies, escultures... Aquesta iniciativa vol ser una aportació al dia Internacional de l’Art que es  ommemora el diumenge dia 15.

Les obres estaran exposades fins el dia de sant Jordi i surten de les mans del la seixantena de noies i nois que estudien al institut Sant Elm. Aquesta intervenció artística es correspon amb un dels objectius d’Aleph: “activar la participació del jovent , estimulant la seva concurrència a partir de grups de treball específics i organitzant actuacions extra curriculars”. Hi participa l’alumnat de 1r i 2on que ha penjat els seus treballs en els aparadors de botigues diverses, en un entorn de la Rambla Vidal, la Rambla del Portalet i la Rambla de la Generalitat, les zones més comercials de la ciutat.

Es vol arribar a tothom, tant a la gent que passeja diàriament anant a comprar una barra de pa com a aquella que està acostumada a anar a veure  xposicions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura