L'obra més actual d'Arranz-Bravo, al Castell de Benedormiens

El Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acull des del passat 4 d'agost l’exposició 2018, amb les creacions pictòriques més recents d’Arranz-Bravo. En aquesta tria l'artista ha seleccionat meticulosament una sèrie de quadres creats des del 2016, molts d'ells de gran format, pensant sempre en l'espai que els havia d'acollir. 

Durant la seva llarga carrera artística Arranz-Bravo ha exposat pintures, dibuixos i escultures a múltiples institucions d’arreu del món com el Museu Reina Sofía de Madrid, Biennal de Venècia, Museu d'Art Modern de São Paulo o Palau Robert de Barcelona. Però també ha intervingut en molts altres mitjans: llibres il·lustrats, obres de teatre, pel·lícules i col·laboracions amb poetes. Els seus murals i escultures, a més, s’escampen pel paisatge urbà a Barcelona i als seus voltants. Una obra en definitiva, que destaca per la seva contundència i per la passió que l'autor hi posa.

La mostra 2018 d'Arranz-Bravo es podrà visitar fins al 16 de setembre a Castell d'Aro de dimarts a divendres en horari de tarda i els caps de setmana i festius tot el dia. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura