Meritxell Valls dirigeix el curtmetratge ECO entre Calonge i Palamós

Calonge i Sant Antoni

Data: 07/06/2022

La palamosina Meritxell Valls està dirigint el seu segon curtmetratge anomenat 'ECO'. Una obra basada en les dinàmiques de la ciència-ficció, que reflexiona entorn de la felicitat dels éssers estimats, que alhora és la felicitat pròpia. S'ha materialitzat gràcies a les aportacions de l'ajuntament de Calonge i de Palamós, així com, de la recaptació ciutadana gestionada a través d'un projecte Vermaki.

Meritxell Valls es troba immersa en el procés de gravació del seu segon curtmetratge. Ho fa després de triomfar amb 'Aleteo del Colibrí', que va gaudir d'especial rellevància fora de l'estat Espanyol. Per aquest motiu, el seu nou treball titulat 'ECO' s'està enregistrant íntegrament en anglès.

Amb dinàmiques del gènere de la ciència-ficció, es desembolcalla un relat que reflexiona entorn de la felicitat dels éssers estimats, que alhora és la felicitat pròpia. La trama pren el punt de partida en un partit de bàsquet, que de fet, s'ha escenificat aquest dissabte al pavelló de Calonge.

Entre figurants amateurs, s'hi desplega un repartiment professional encapçalat per Nicole Wallace, la protagonista; Gabriela Willis; Salomé Jimenez o Eva Diez. El rodatge es va realitzar la setmana passada i ara s'espera que la postproducció comenci aquest mateix mes de juny. La seva directora, Meritxell Valls, i l'ajudant de direcció, Mar Marcet, treballen per presentar el curtmetratge durant la tardor a Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura