Melendi, Beret i Els Pets actuaran al 57è Festival de la Porta Ferrada

Intervé: Albert Mallol, director artístic del festival 

El Festival de la Porta Ferrada ha anunciat tres nous concerts per aquesta 57a edició de tres artistes de pop espanyol i català que s’estrenen a Sant Feliu de Guíxols.

L’asturià Melendi actuarà el 13 d’agost presentant el Mi Cubo de Rubik ,disc on a col·laborat amb artistes internacionals com  Alejandro Sanz i Carlos Vives. Es tracta d’un artista que conviden per aclamació popular ja que el públic se l’espera des de fa anys.

Beret, tot un fenomen viral a les xarxes amb temes com “Vuelve” o “Lo siento”, farà el seu primer concert a comarques gironines. L’artista sevillà actuarà el 15 d’agost i permetrà al festival obrir-se a un públic d’institut o universitari frapat per l’estil romàntic entre el pop i el hip hop de Beret.

L’altre gran anunci d’aquest dimarts ha estat el concert d’Els Pets pel dia 1 d'agost, que després de 35 anys de carrera visitaran per primer cop el festival degà de Catalunya presentant el seu nou disc Som en una actuació que comptarà amb un convidat sorpresa. 

Les entrades per aquests tres nous concerts, ja estan a la venda. 
 
Darrer anunci abans de presentar programació
Porta Ferrada ja ha anunciat un 25% de la seva programació per aquest any i ha venut, sense tenir en compte els tres concerts anunciats aquest dimarts, 2.700 entrades. Per aquest divendres, s’espera que es faci públic el darrer nom del cartell abans de presentar tota la programació a mitjans de març.Notícies relacionades:

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols anuncia els primers noms del 2019

Ja a la venda les entrades pel concert de Manuel Carrasco a Sant Feliu de Guíxols


Més de 2 mil entrades venudes pels 4 concerts anunciats del Porta Ferrada

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura