Un 5è premi de la Grossa cau a l'Esclat de la Fanga de Palafrugell

Palafrugell

Data: 31/12/2019

Intervé: Jacques Pinot, gerent del supermercat Esclat

El sorteig estrella de Loteries de Catalunya, La Grossa, ha deixat un 5è premi a l'Esclat de la Fanga de Palafrugell. Quan tot just havien sortit només dos números del bombo, a la tercera ha anat la vençuda i el 71026 ha donat una gran alegria als jugadors que van comprar el seu bitllet en aquest supermercat. La quantitat per bitllet premiat ha estat de 5.000 euros i des de l'Esclat de la vila palafrugellenca estan satisfets d'haver pogut repartir alegria entre els seus clients en aquestes dates. 
 
Des de l'Esclat afirmen haver venut un nombre elevat de números, sobretot en les dates prèvies al sorteig. Tot i que cap client s'ha acostat al supermercat per celebrar el 5è premi, hi ha hagut trucades d'agraïment d'alguns dels guanyadors. 

La resta de premis de la Grossa han caigut principalment a la província de Barcelona. El 26845 ha estat el premiat amb la Grossa i s'ha repartit entre Terrassa i Santa Susanna amb 50 bitllets dotats amb 200 mil euros cadascun. El segon premi, de 65.000€, ha caigut a Sant Cugat i el tercer, de 30.000€ per bitllet, s'ha repartit entre Olot i Campdevànol.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura