Ben Harper, Pat Metheny i Mishima al Festival de Porta Ferrada

Aquest cap de setmana, el cicle de concerts ha presentat tres propostes: el divendres, va ser el torn de Ben Harper i la seva formació. El dissabte, Pat Metheny i diumenge Mishima. Aquest cap de setmana vinent, el torn serà per Laura Andrés, Barcelona Art Orchestra, Ismael Serrano i 31FAM + MUSHKAA.

Les nits d'estiu acompanyades amb música tenen un nom a Sant Feliu de Guíxols: Festival Portaferrada. Aquest cap de setmana, el cicle de concerts ha presentat tres propostes: el divendres, va ser el torn de Ben Harper i la seva formació. El dissabte, Pat Metheny i diumenge Mishima.

Harper va emplenar les grades i part de la pista del Guíxols Arena amb la seva formació The Innocent Criminals. La combinació de rock, blues, i folk, va presentar alguns dels seus grans èxits com "Burn One Down", "Diamonds on the Inside" o "Steal My Kisses", d'entre altres.

Li va seguir dissabte Pat Metheny, l'estrella internacional del jazz, que va oferir un espectacle amb una diversitat musical destacable. Des de les composicions de guitarra sola als instruments elèctrics i acústics que van del jazz modern de rock a la clàssica.

Per acabar, diumenge, Mishima va passar per l'escenari del Porta Ferrada per presentar el seu últim àlbum "L'aigua clara". Un treball de consagració poètica que va néixer de les circumstàncies de la pandèmia i va emplenar de música el seu públic més fidel.

Tot plegat, tres concerts que van presentar molt bona acollida del públic i que donen camí a la propera programació al festival. Aquest cap de setmana vinent, el torn serà per Laura Andrés, Barcelona Art Orchestra, Ismael Serrano i 31FAM + MUSHKAA.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura