Els llibreters proposen els millors llibres per regalar en un Sant Jordi deslluït

Intervé: Gemma Guisado, llibreria Susana G

Sant Jordi
atípic, sense parades de llibres al carrer, amb noves publicacions ajornades i sense els rànquings habituals dels llibres més venuts de la Diada. Amb aquesta situació, els llibreters han hagut de tirar de les novetats dels darrers mesos i del seu propi olfacte per encarregar un assortit de llibres a mida dels compradors que no renuncïin a la tradició malgrat les circumstàncies. 

En català, apunten maneres "Les amistats traïdes" de David Nel·lo, "Espanya en guerra" d'Albert Pla o "Un poble traït" de Paul Preston, mentre que en literatura castellana destaquen autores com Elisabet Benavent amb "Un cuento perfecto" o Megan Maxwell amb "Soy una mamá"

Les llibreries han hagut de reduir estocs perquè l'espai no és el mateix a les llargues parades que es muntaven al carrer que a dins l'establiment. Algunes han optat per disminuir la oferta infantil i juvenil, ja que aquests col·lectius, a dia d'avui, no poden sortir de casa. Són conscients que les vendes cauran substancialment respecte un Sant Jordi habitual, però afirmen que les xarxes socials els han donat un cop de mà fent recomanacions i ajudant-los a rebre encàrrecs. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura