Una festa acomiadarà l'antiga escola Vall d'Aro

En uns mesos aquesta edifici desapareixerà per donar pas a aquest. L'antiga escola Vall d'Aro de Castell d'Aro es convertirà en un espai sociocultural que aglutinarà serveis com biblioteca, punt de lectura, espai per a la gent gran i hotel d'entitats.

Després que moltes generacions de castellerencs anéssin a escola en aquest edifici situat a la plaça Poeta Sitjà del nucli, des de fa un parell de cursos els alumnes de l'escola Vall d'Aro s'han traslladat a unes noves instal·lacions així com la llar d'infants que des del setembre també impareteix classes en uns mòduls a la zona esportiva, al costat de l'institut Ridaura.

Amb l'edifici ja totalment buit i a l'espera que en tan sols uns dies sigui enderrocat per començar les obres de construcció del nou equipament, des de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro s'ha preparat una festa de comiat de l'antiga escola Vall d'Aro on pretenen reunir tothom qui en algun moment de la seva vida va formar part de la comunitat del centre.

La festa consisteix amb un esmorzar popular que estarà amenitzat per música ambient i per l'exposició d'objectes i fotografies antigues i actuals de l'escola que formarà part de la futura exposició permanent que vol que aglutini l'edifici que s'ha de construir. La festa es celebrarà diumenge i dilluns ja s'iniciarà la demolició de l'edifici.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura