Les editorials presenten les recomanacions d’aquest setembre

Coincidint amb la setmana del llibre en català, les editorials estan presentant les novetats literàries del mes de setembre. Obres de temàtiques molt diverses que poden cridar l'atenció d'un públic divers.

Comença el mes de setembre i, a la vegada, arriben diferents recomanacions literàries. Les llibreries presenten les noves propostes d'aquest final d'any i obres ja conegudes amb llibres infantils però també pensats per un públic molt ampli. Un d'aquests és La campana de vidre de Sylvia Plath, que és l'única novel·la de l'autora o l'última de Sally Rooney, que és novetat perquè acaba de ser traduïda al català.

També té un fort pes la setmana del llibre en català, on les editorials aprofiten per presentar les últimes obres. Noves novel·les com Al Llac de Maria Barbal o Contra la Nostàlgia de Maria Canelles són dues històries que es presenten aquest setembre de 2022. Una Setmana del llibre que vol oferir les últimes obres,  però també novel·les més clàssiques de la literatura catalana.

Temàtiques molt àmplies que volen captar l'atenció del públic lector. Altres novetats catalanes són "Les altures" de Sebastià Portell o "Un cor de neu" d'Anna Manso.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura