El Vívid oferirà una seixantena de propostes

Baix Empordà

Data: 15/03/2023

El festival enoturístic Vívid oferirà una seixantena de propostes. Un tast dalt d'un globus aerostàtic, un speed dating entre vinyes o sopars a deu mans amb la Cuina de l'Empordanet, són algunes d'elles. Les propostes estan programades per aquest abril i enguany els organitzadors volen augmentar la presència del públic més jove.

La desena edició del festival enoturístic, el Vívid, se celebrarà durant el mes d'abril i comptarà amb una seixanta de propostes, des d'un tast dalt d'un globus aerostàtic, un speed dating entre vinyes o sopars a deu mans amb la Cuina de l'Empordanet. La programació d'activitats es divideix en vuit categories: tastos singulars, maridatges per perdre els sentits, àpats que fan festa, esmorzars entre vinyes, experiències vil·lennials, rutes de vi i natura, melodies de vi, i escapades Vívid.
Amb aquest mes sencer d'activitats enoturístiques a la Costa Brava, els organitzadors esperen que sigui el preludi "d'una molt bona campanya turística"

Cada any, el Vívid registra la participació d'una mitjana de 2.000 assistents procedents principalment de les comarques gironines, però també de Barcelona. La mitjana d'ocupació se situa al 80%.

L'esdeveniment vol augmentar l'assistència del públic més jove, i programa activitats adreçades principalment a aquest col·lectiu, com un brunch al nou celler Perelada o un wine sunset a la Finca Furot del celler Oliveda, amb activitats que mariden el vi, la gastronomia i la música en un ambient festiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura