El jovent de Palamós podrà demostrar les seves habilitats amb el concurs 'Focs creuats'

El jovent de Palamós podrà demostrar les seves habilitats amb el concurs 'Focs creuats'
Palamós

Data: 30/09/2019

El proper dimecres dia 9 d'octubre l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós posarà en marxa el primer concurs de cuina per a joves.
 
Amb el nom de "Focs creuats!" aquesta proposta, totalment gratuïta, té com a objectiu la realització d'una proposta lúdica i divertida a la vegada que s'introdueix els joves al món de la cuina, aportant-los els coneixements bàsics per a poder elaborar una cuina senzilla, equilibrada i saludable.
 
El concurs és adreçat a nois i noies del municipi de 13 a 30 anys, es durà a terme a l'Espai del Peix i s'iniciarà el dimecres 9 d'octubre, seguint posteriorment els dies 16 i 23 d'octubre. Totes les sessions es realitzaran de 17:30 a les 19:30 h.
 
Inscripcions obertes
Tots els joves interessats a poder participar en el concurs "Focs creuats!" poden fer la seva inscripció a: espai.jove@palamos.cat, fins al dia 8 d'octubre. Cal destacar que les places són limitades.
 
Aquesta activitat està pensada per a equips de 3 o 4 joves que assessorats per professionals de la cuina hauran de preparar-se per fer, amb producte de proximitat i de temporada, els millors entrants, un plat principal i postres.
 
Els cuiners professionals que assessoraran els joves durant el concurs seran: Antoni Izquierdo (rest. Mas dels Arcs), Agustí Soto (rest. Can Guillermo), Tomàs Brull (rest. DVisi) i Xavier Jabato (rest. Maria de Cadaqués)
 
 
Els concursants es trobaran durant aquestes sessions del concurs, amb diverses proves que hauran de superar per a l'elaboració de les seves receptes, per a les quals comptaran tant amb comodins d’ajuda com amb entrebancs, com pot ser poder agafar un ingredient d’un altre equip o penalitzar-los cinc minuts sense poder cuinar.
 
L'equip guanyador del primer concurs de cuina per a joves, "Focs creuats!", tindrà com a premi una experiència gastronòmica en un dels restaurants col·laboradors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura