Divendres comença la Campanya de Nadal a Palafrugell

INTERVENEN: Sílvia Beleña, gerent de l'IPEP // Joan Vigas, regidor de l'IPEP

Aquest divendres a les 19h serà el moment en què Nacho Pascual i la Doctora Montserrat Verdaguer premin el botó que donarà el tret de sortida a la Campanya de Nadal al municipi de Palafrugell, encenent tot l'enllumenat nadalenc.

L'encesa de llums tindrà lloc, doncs, aquest divendres a Plaça Nova, acompanyats de nou de l'avet de grans dimensions que ja es va instal·lar el Nadal passat. Tots els assistents tindran d'obsequi un bol d'escudella, realitzat pels alumnes de l'Institut Baix Empordà, i com a novetat es podrà gaudir, a dos quarts de 8 del vespre, d'un concert dels Rock'n'Roll Brothers, que tindrà lloc sota els porxos del Mercat.

Palafrugell posa color a gairebé un centenar de carrers al llarg de l'època nadalenca, llums que cada any estan apostant més per llogar-los.

Més enllà d'aquestes primeres activitats, les diferents àrees de l'Ajuntament de Palafrugell, l'Institut de Promoció Economica i l'Associació de Comerciants Ooxhigen, han dibuixat un programa nadalenc d'allò més complet. Ooxhigen torna a portar a Palafrugell la seva Ruleta, que enguany estarà situada al Camp d'en Prats i que regalarà una gran quantitat de premis.

Petits i grans podran gaudir de la programació nadalenca, que passa per la recuperació de les Quines al Centre Fraternal, el Parc Aquàtic de Nadal 'Pinxo' a la Piscina Municipal, espectacles infantils i visites de diferents personatges de Nadal pel centre del municipi, o el Caga Tió al Carrer Cavallers la tarda del dia 23.

Pel que fa al jovent, si la situació sanitària ho permet en aquell moment, la nit del 24 de desembre podran tornar a gaudir de la Festa del Caga Tió als Atmetllers, organitzada per l'Associació Birres Braves. També de les campanades de Cap d'Any a la Plaça de l'Església amb Kharloss Selektah com a mestre de cerimònies.

Melcior, Gaspar i Baltasar es tornaran a passejar pels carrers del municipi, tot i que, per evitar aglomeracions, no faran el tradicional discurs a Plaça Nova. Per poder parlar amb ells al Teatre Municipal, s'haurà de demanar cita. Aquesta és l'única activitat que tindrà lloc en un lloc tancat, per tant, l'única en la qual es demanarà reserva prèvia.

L'Ajuntament de Palafrugell convida a tots els veïns i veïnes a gaudir del Nadal al municipi i a apostar pel comerç local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura