23 obres a la nova exposició de la Capella del Carme

Pintures, escultures o litografies. Una vintena d'obres que ja es poden visitar a la Capella del Carme de Palamós gràcies a la col·lecció de Joan. J. Puig. Amb el títol "L'aventura de col·leccionar, una immersió en l'art contemporani", l'exposició permet gaudir per primera vegada de les diferents obres de la col·lecció de Puig i conèixer una mica millor els artistes més importants dels últims dos segles.

L'exposició també recorre tot l'art contemporani des del cubisme fins a l'street art. Per separar les diferents obres, les peces s'han dividit segons el seu període de creació: les primeres avantguardes (1905-1945), les segones avantguardes (1945-1970), la postmodernitat (1970-2000) i les noves tendències (2000-2020).

Per a Puig, poder fer aquesta exposició ha significat un "strip-tease emocional i vital", ja que amb la col·lecció mostra una part molt íntima. Durant la inauguració, el col·leccionista va estar acompanyat per l'alcalde i la regidora de cultura, a més de la presència de la comissària de l'exposició, Anna Pou van den Bossche.

Des de l'Ajuntament volen que l'exposició serveixi per apropar l'art als palamosins. És per això que s'ha creat un dossier pedagògic per les diferents escoles municipals i també s'han organitzat visites guiades gratuïtes els dies 29 de gener, el 13 de febrer i el 12 de març.

L'exposició és d'entrada gratuïta i es podrà visitar fins al 13 de març. L'horari és de les 17 hores a les 20 h els divendres i dissabte, mentre que diumenges i festius les visites es podran fer des de les 11 hores fins a les 14 hores.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura