Calonge esdevindrà un parc de Nadal a l'aire lliure aquest cap de setmana

INTERVENEN: Michel Pastchoud, president de l'Associació d'Empresaris; Arturo Prades, regidor de promoció econòmica

Un any més el centre de Calonge es vestirà de gala per transformar-se aquest cap de setmana en un parc nadalenc a l'aire lliure orientat, especialment, als més petits i petites de casa.

Organitzat per l’Associació de Comerciants de Calonge, amb el suport de l'Ajuntament, el parc nadalenc a cel obert oferirà un ampli ventall de propostes. Des d'activitats tradicionals de la fira com el Cagatió Gegant, l'entrega de cartes al patge reial provinent d'Orient o la cantada de nadales; a diferents tallers nadalencs, activitats i atraccions com tobogans, llits elàstics o toros mecànics.

Enguany els més grans també podran gaudir del Mercat "Nadal Gurmet", on hi haurà tot de paradetes amb productes especials i tradicionals de la terra per tenir un Nadal molt dolç. 

L'objectiu de l'Associació d'Empresaris i de l'ajuntament és posar a l'abast del visitant una fira on passar-hi tot el dia i així dinamitzar el comerç local.  

Ambdós dies el Calonge Vila de Nadal estarà obert des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre. 

La figura de Ricard Viladesau estarà present també a “Calonge Vila de Nadal” amb dues de les activitats de cloenda de l’Any Viladesau. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura