El projecte Creativa't porta C'EST a la Rambla Portalet

Intervenen: Dàlia Jacomet, Alumna; Aina Rosell, Alumna; Montse Barniol, Tècnica Cultura Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols; Nei Albertí, Artista; Olga Massaguer, professora Batx. Artístic.

L'Alumnat de Batxillerat Artístic de l'Institut Sant Elm ha comissariat l'obra de Nei Albertí en el marc d'un projecte educatiu que arriba a la cinquena edició

L'Alumnat de Batxillerat Artístic de l'Institut Sant Elm i Nei Albertí han presentat l'obra artística que ens acompanyarà tota la Setmana Santa. Una escultura feta de tela creada en el marc del Projecte Creativa't.

El projecte Creativa't fa cinc anys que funciona. L'Alumnat fa la tasca del Comissariat i la Producció Tècnica i s'encarrega de tots els elements d'una exposició professional.

Artista ganxó que també va estudiar al Sant Elm

Nei Albertí és un artista ganxó que precisament també va estudiar al Sant Elm. Vol representar la capacitat física, el color o la llum en l'escultura i la seva obra també s'interessa pel factor temps a través de les teles i el fil.

Durant mesos l'alumnat de Batxillerat Artístic del Sant Elm ha treballat amb els professors Olga Massaguer i Jaume Aldomà, la tècnica de Cultura Montse Barniol i l'Artista Nei Albertí per fer possible el que veiem avui. És una feina progressiva i en la que amb la pràctica es van adquirint els coneixements per algun dia comissariar una exposició professional.

Habitualment l'exposició del Creativa't es feia en un espai tancat però enguany s'ha buscat un escenari que complís amb tots els requeriments de les mesures sanitàries contra la Covid-19. Per això s'ha escollit la Rambla Portalet, a l'aire lliure.

L'obra es podrà veure fins el 6 d'abril.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura