'Mirades paral·leles' arriba al Palau Solterra de Torroella

INTERVÉ: Zara Fernández, comissària de l'exposició 'Mirades paral·leles' / Glòria Bosch, directora d'Art de la Fundació Vilà Casas / Vicenç Rovira, fotògraf

Dues mirades culturalment diferents i separades per milers de quilòmetres de distància. 'Mirades paral·leles' que arriben al Palau Solterra de Torroella de Montgrí per demostrar que les afinitats artístiques i culturals existeixen entre creadores contemporànies de diferents països. La mostra aconsegueix reunir 6 parelles de fotògrafes iranianes i espanyoles que connecten a través d'un objectiu. L'exposició es va inaugurar fa 3 anys a Madrid i després d'exposar-se a Theeran i voltar per Segovia, Sevilla i Gijon, arriba a Catalunya i concretament a la Costa Brava.

Cada parella té la seva temàtica d'unió, un experiment que ha sorprès fins i tot als comissaris que buscaven afinitats entre creadores.

Aquest dissabte s'inaugura aquesta mostra de fotografia que s'acompanya per una nova proposta de la col·lecció permanent 'Nos-altres'. Amb aquesta mostra distribuïda en quinze espais del palau torroellenc es dóna a conèixer la mirada de quinze dones més.

El Palau Solterra també s'hi pot veureel treball del fotògraf Vicenç Rovira que inspirat en una fotografia de Manel Esclusa immortalitza pedres i ombres de Torroella. Una mostra que forma part del cicle 'Diàlegs amb la col·lecció'.

Finalment dins del cicle 'L'artista de fons' es proposa la complicitat entre dos fotògrafs com són Pilar Armerich i Manel Armengol. Dues mirades d'una mateixa escena.

Aquestes mostres es poden visitar fins el 19 de maig.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura