"Revelant la bellesa oculta" és la nova exposició del projecte Creativa't

"Revelant la bellesa oculta" de l'artista Sergi Cadenas, és la nova exposició del projecte Creativa't. En aquesta iniciativa, alumnes de batxillerat artístic de l'Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols han estat els encarregats de produir i comissariar la mostra. Es pot veure a l'espai Àgora del Monestir fins a l'1 d'abril.

Els alumnes de batxillerat artístic de l'institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols han presentat l'exposició "Revelant la bellesa oculta" de l'artista Sergi Cadenas. La mostra forma part del projecte Creativa't. Una proposta artístico-pedagògica, que ja porta vuit edicions, on els alumnes durant tres mesos treballen i aprenen el procés creatiu d'una exposició.

Els alumnes aprenen a fer tasques de producció, comissariat, selecció, comunicació o redacció de textos que es poden veure exposats. També, la roda de premsa que han realitzat forma part de la iniciativa. Durant l'acte han valorat l'experiència.

L'autor de l'exposició, Sergi Cadenas s'ha mostrat satisfet de participar en aquest projecte i treballar amb els estudiants. L'exposició mostra l'estil únic i original del pintor. Trobem obres inspirades en viatges, persones i l'entorn de l'artista Sergi Cadenas que a través de l'experimentació ofereix des de pintures a l'oli amb relleu fins a composicions tridimensionals que varien segons la perspectiva de l'espectador.

L'exposició d'art contemporani es troba al recinte on abans hi havia l'Oficina de Turisme al Monestir. Ara aquesta sala s'anomena Espai Àgora i s'ha estrenat justament amb la inauguració de la mostra aquest dijous. Serà la porta d'entrada al futur Museu Thyssen.

L'exposició de pintura es podrà veure fins a l'1 d'abril.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura