Quimeta Serra dóna el seu llegat a Sant Feliu de Guíxols

Intervenen: Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols; Quimeta Serra, artista

Emotiu acte de donació de l'obra de la ceramista Quimeta Serra a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols  a la Sala Abat Panyelles. Són un total de 121 peces, entre ceràmiques, olis i altres creacions artístiques, a través de les quals es pot resseguir la trajectòria artística de la Quimeta.

A la donació hi consten peces amb temes que recorden la història marítima de Sant Feliu de Guíxols, amb paisatges de flors i figures o velers.  Les dues darreres dècades, que també formen part de la donació, s'ha centrat en la realització d'olis sobre tela i la inclusió de peces ceràmiques a la tela.

La Quimeta, artista ceramista i Filla Predilecta de Sant Feliu de Guíxols al 2015 va recordar davant dels presents la seva relació tardana amb l'art, ja que li va arribar als 42 anys. Des d'aleshores ha tingut una producció incansable que la porta encara ara, amb 92 anys, a crear constantment diferents peces.

L'artista molt emocionada va agraïr les mostres d'estima.

L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha desvetllat com a sorpresa que la ciutat acollirà una mostra de la Quimeta aquest estiu al Monestir.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura