Ludovico Einaudi exhaureix entrades al Festival Porta Ferrada

Júlia Moner
Mireia Pagès

El músic italià, Ludovico Einaudi, va presentar aquest dissabte el seu últim disc, Underwater, al Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.

El passat dissabte, 15 de juliol, el pianista i compositor Ludovico Einaudi, va protagonitzar la nit de concert al Festival de Porta Ferrada, on es va trobar un públic molt entregat, des del primer instant.

Durant les dues hores de concert, el músic va poder interpretar les cançons del seu darrer àlbum, Underwater, sense deixar de banda alguns dels seus grans èxits, com Nuvole Bianche.

La majoria dels temes van ser entonats en solitari, tenint en compte que Underwater va néixer durant el confinament del 2020, quan el reconegut compositor va aprofitar per escriure cançons en la intimitat. Tot i això, alguns dels èxits van ser acompanyats per una magnífica banda, formada per una sèrie de músics, compromesos i entregats.

Amb tots aquests temes, els intèrprets van aconseguir emmudir els 3.685 espectadors, que omplien el Guíxols Arena i es va poder apreciar un silenci sepulcral interromput només pels aplaudiments a l'acabar d'interpretar cada peça musical.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura