Corçà serà l'escenari de la nit més eufòrica del Festival ÍTACA 2024

El Festival ÍTACA 2024 ja està en marxa. Es va iniciar el cap de setmana passat amb l'actuació de Maria Jaume, i qui agafarà el relleu com a segon concert serà la guanyadora de la segona edició d'Eufòria, la Jim. A més, l'acompanyaran a l'escenari tres companys de concurs. 

Aquest dissabte 15 de juny la plaça del Firal de Corçà serà l'escenari de la nit més eufòrica del Festival ÍTACA, amb el concert de Jimena Gómez, més coneguda com a Jim. L'artista ha estat la guanyadora de la segona edició del concurs musical Eufòria, i a més l'acompanyaran dalt de l'escenari altres companys de concurs com la Carla, en Carlos i l'Ethan.

El gènere musical predilecte de la Jim és el rock, tot i que en el seu primer treball discogràfic també ha explorat altres estils. Tanmateix, l'artista emergent ha volgut que el concert d'ÍTACA a Corçà sigui únic i, a més de presentar els temes del seu primer treball, també farà versions de rock i d'un ampli ventall clàssics.

El concert que, recordem, serà aquest dissabte 15 de juny, tindrà inici a les 9 del vespre i encara hi ha entrades disponibles, que oscil·len entre els 7 i els 15 euros. A banda, ÍTACA també ofereix un paquet d'entrades per a dos adults i dos menors de fins a dotze anys per 40 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura