El grup Locomotora Negra conclou el festival de música de Calonge i Sant Antoni

Punt final al nou Festival de música de Calonge i Sant Antoni amb l'actuació, aquest dissabte, de la Locomotora Negra. El grup de Jazz català diu adéu als escenaris aquest 2021 després d'haver signat treballs emblemàtics del Jazz a Catalunya com Hey Mr Landlord.

El grup confirma que després de 50 anys d'història pel que fa a la seva carrera musical, han volgut acomiadar-se fent actuacions a llocs on ja hi havien tocat anteriorment.

Entre cada interpretació la Locomotora Negra enfatitza en el fet de tocar peces que majoritàriament predominaven a l'época Swing i alhora són caracteristics de la banda barcelonina.

Les trompetes, el contrabaix, el trombó, el saxo tenor, soprano, baríton i alt,  el clarinet, la bateria, el piano i la guitarra en són els instruments que toquen aquest conjunt de 14 intèrprets que han passat pel grup Locomotora Negra i que en algun moment han fet commoure al públic.

En definitiva, Calonge i Sant Antoni va esdevenir el punt de trobada d'aquesta última actuació, i que segueix emocionant 50 anys després. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura