Obre portes el Firatast d'estiu a Sant Feliu de Boada amb nous expositors

INTERVÉ: Rosa Bel, coordinadora de Firatast

La gastronomia de l'Empordà en un marc incomparable com és el nucli rural de Sant Feliu de Boada, amb música i bon ambient. Així va néixer la versió d'estiu del Firatast ja fa 3 anys i es consolida aquests dies com una cita de referència al calendari dels estiuejants i veïns de la zona. El Firatast d'Estiu s'ha fet gran i ha volgut ampliar l'oferta un dia més i com a novetat ja va arrencar aquest dimecres i s'estarà en aquest paratge de Sant Feliu de Boada fins el diumenge a la nit. Els organitzadors, INCATIS, han apostat aquest any per canviar els expositors i oferir així al seu públic fidel nous productes empordanesos.

Té el mateix funcionament que Firatast Girona. Els començals compren una sèrie de tiquets que poden canviar als expositors per menjar o beure. A més, cada vespre es pot gaudir d'actuacions musicals en directe. S'han escollit grups emergents i dissabte, dins també de la Festa Major d'aquest nucli, hi actuaran els bisbalencs de La Puça.

L'obertura de la fira gastronòmica va coincidir amb un acte reivindicatiu organitzat per l'Associació Catalana pels Drets Civils i la col·laboració d'Omnium Baix Empordà, l'ANC Girona, Lloguers Bosch i Firatas. L'acte consistia en la gravació amb dron del tema No Surrender en català amb l'acompanyament musical de la banda Brucecat i la salutació a través d'un vídeo registrat del President Puigdemont.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura