El Festisurf es consolida amb artistes internacionals de renom

INTERVÉ: Àlex Boix, organitzador

Sense onades ni taules Castell d'Aro es va convertir en una autèntica capital del surf. En aquest cas de la modalitat de rock que porta aquest nom, i és que la Sala Polivalent va vibrar durant tota la nit amb la música frenètica del sisè Festisurf Costa Brava

El certamen enguany portava l'americà  John Blair amb Els Aphonics en el seu únic concert a Espanya, dues bandes britàniques com Hipbone Slim &The Kneetremblers i The Masonics, a més dels barcelonins Los Torontos. Amb cartells cada vegada de més prestigi el Festisurf s'ha convertit en la trobada de Surf Rock de referència a Catalunya i una de les més destacades de l'estat. Aquesta vegada va arrossegar fins i tot públic internacional. 

Amb el Festisurf Castell-Platja d'Aro s'acomiadava de l'estiu i posava cloenda a l'Esterofònics 2018. Estereofònics és la marca que aplega des de fa 3 anys  tots els festivals, actuacions i espectacles musicals d’estiu al municipi. Enguany s'han programat un total de 77 concerts en 112 dies. La majoria dels espectacles han estat gratuïts i a l'aire lliure, amb gèneres que van des del jazz, la música de cambra, el surf, i el rock'n'roll entre d'altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura