L'Arxiu Municipal de Santa Cristina d'Aro celebra el seu 40è aniversari

Santa Cristina d'Aro

Data: 18/11/2022

L'Arxiu Municipal de Santa Cristina d'Aro celebra enguany els seus primers quaranta anys de vida. Fou l'any 1982 quan es va iniciar aquest servei al municipi, que gestiona i protegeix el patrimoni documental.

Tal com es documenta en el llibre d'Actes de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, el 22 de juny de 1982 es va iniciar el procés d'organització de l'Arxiu Municipal i, per tant, es considera la data fundacional del servei.

Aquesta tasca per salvaguardar la documentació històrica va sorgir a conseqüència d'un encàrrec que es va encomanar a la bibliotecària d'aquella època de dur a terme tasques d'actualització d'arxiu.

L'Arxiu Municipal està obert a tota la ciutadania i és una font d'informació de gran utilitat per estudiants i investigadors que vulguin ampliar els seus coneixements.

El consistori ha agraït, no només la tasca dels arxivers, sinó també les aportacions de totes aquelles persones que col·laboren a fer més gran l'arxiu.

Els dipòsits dels arxius es troben al que és l'Ajuntament Vell del municipi. A l'actual Ajuntament hi ha les oficines i també la sala de consulta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura