Els serveis essencials de Torroella i l'Estartit reben la Medalla del Montgrí

INTERVÉ: Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí i l'Estartit

Els col·lectius dels serveis essencials que van treballar durant els mesos de confinament a Torroella de Montgrí i l'Estartit han rebut un reconeixement més que merescut, com és la Medalla del Montgrí. L'Ajuntament de la vila va voler distingir així, en gran esforç en favor de la ciutadania i el treball que van realitzar, arribant a assumir importants riscos, en un context sanitari complicat per l'elevat risc de contagi de la Covid-19.

Enguany doncs, la Medalla del Montgrí vol donar visibilitat i ser un reconeixement exprés a aquells que per la naturalesa i la incidència de la seva feina van seguir donant cobertura a les necessitats bàsiques de la població, demostrant una veritable vocació de servei públic quan feia més falta.

Els col·lectius distingits enguany han estat doncs, el personal sanitari, de residències i de cura de la gent gran, d'oficis de manteniment d'instal·lacions, infraestructures i neteja de l'espai públic, Policia Local, Serveis Socials, personal del sector de productes alimentaris, farmàcies i de primera necessitat, treballadors del transport i ONG's i voluntariat. Representants de cada un dels col·lectius van pujar a l'escenari per rebre el reconeixement i adreçar unes paraules, majoritàriament en la línia d'agraïment a l'Ajuntament.

A la celebració només van tenir l'oportunitat de ser-hi presencialment unes 250 persones, a causa de les restriccions marcades per la pandèmia per prevenir i evitar el contagi. De tota manera, la gala es va poder seguir per Televisió Costa Brava, fet que va permetre a tots els torroellencs i torroellenques, ser-ne partícips i viure l'emotiva cerimònia.

La Medalla del Montgrí va néixer l'any 1985 per premiar persones, entitats o empreses que s'hagin destacat, en qualsevol aspecte, en bé del municipi. Des de llavors s'ha atorgat la Medalla a centenars de persones.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura