Els quatre concertes per l'Estiu Actiu de Calonge tindran un aforament de 200 persones

Els quatre concertes per l'Estiu Actiu de Calonge tindran un aforament de 200 persones
Els quatre concerts, organitzats per l’Àrea de Cultura i emmarcats en el programa d’activitats de l’Estiu Actiu, es faran a la plaça d’Armes del Castell de Calonge amb un aforament màxim de 200 persones.

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració de la Casa de la Música del Gironès, organitzarà durant quatre diumenges d’agost el cicle Aborígens, que té com a objectiu donar visibilitat i projecció al talent musical de proximitat. El cicle Aborígens, que organitza l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, s’emmarca en la programació del 25è aniversari de l’Estiu Actiu, de la qual n’és una de les novetats destacades. El programa el formen els grups i artistes B1N0 (1 d’agost), Jordi Serradell (8), Kumbara (15) i Joina (22), que actuaran al marc incomparable de la plaça d’Armes del castell de Calonge amb un aforament màxim de 200 persones. Les entrades (5 euros) es podran comprar a partir del 12 de juliol al web www.calongeisantantoni.cat/aborigens.
 
Amb aquest cicle de concerts, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni pretén encetar una línia de treball adreçada a grups i artistes en vies de professionalització que necessiten espais per donar-se a conèixer i que, al mateix temps, perquè són propostes innovades i diferents, permetin la captació de nous públics. Les actuacions esdevenen una plataforma perquè els artistes puguin consolidar els seus projectes i fan palès el compromís del govern municipal amb la cultura, donant veu als talents emergents vinculats al territori i oferint propostes noves adreçades, majoritàriament, a públic jove. 
 
El teixit musical ha sigut un dels sectors més perjudicats per la pandèmia i treballa per fer-se un lloc, adaptant-se al màxim i aprofitant qualsevol oportunitat per actuar. Els artistes i grups escollits que configuren la programació del cicle Aborígens actuaran com a cap de cartell per poder desplegar el format de l’espectacle completament, un fet poc habitual per a artistes emergents en un territori farcit de festivals i programacions.
 
La programació del cicle Aborígens, que ubica tots els seus concerts en el marc incomparable de la plaça d’Armes del Castell de Calonge, els 4 primers diumenges del mes d’agost, és la següent:
 
Diumenge 1 d’agost a les 20 horesB1N0
Diumenge 8 d’agost a les 20 horesJordi Serradell
Diumenge 15 d’agost a les 20 horesKumbara
Diumenge 22 d’agost a les 20 horesJoina

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura