La 23a Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur comptarà amb 11 restauradors

Begur

Data: 20/04/2022

Del 30 d'abril al 5 de juny, Begur celebrarà la 23a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca. Amb l'aixecament de les restriccions per la Covid, a l'acte de presentació es recuperaran els tastets a la plaça Esteva i Cruañas amb la participació d'11 restauradors.

Entre les postals de cales cristal·lines i el paisatge escarpat, Begur alberga una oferta gastronòmica de renom. En destaca, per la seva fortor gustativa, el peix de roca. De fet, tal és la seva importància, que el municipi fa 23 anys que li organitza unes Jornades Gastronòmiques. Enguany, la trobada s'ha programat entre el 30 d'abril al 5 de juny, amb la participació d'11 restauradors locals.

Amb l'arribada del bon temps, els professionals encendran els fogons per idear uns menús amb el peix de roca com a denominador comú. Les propostes s'han creat per a l'ocasió, i engloben des dels plats tradicionals fins a les últimes creacions.

Tanmateix, la programació no resta estancada en l'oferta gastronòmica. De fet, cada cap de setmana el municipi amb la col·laboració de diferents entitats han ideat activitats complementàries, tals com una excursió pel litoral, tallers infantils o una nit del cinema dedicada a la cuina.

A més, l'aixecament de les restriccions ha propiciat que l'acte inaugural del 30 d'abril recuperi els tradicionals tastets. En aquest sentit, la plaça Esteva i Cruañas es tornarà a omplir de gom a gom, dos anys després, per degustar en petit format les noves propostes culinàries.

Així doncs, la Campanya del Peix de Roca de Begur torna amb força i recuperant la plena normalitat. Cap Sa Sal, Carbó, Casa Juanita, Costa Brava, Diferent, Galena, Parador d'Aiguablava, Hotel Ses Negres, Hotel Aigua Blava, Taverna Son Molas i Toc al Mar són els establiments que enguany s'han adherit a l'esdeveniment.

IMATGES: Begur, és autèntic

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura