La Fàbrica de la dansa de Palamós prepara les finals mundials de la Dance World Cup

Palamós

Data: 03/04/2018

Intervé: Gentina Frigola, La Fàbrica

L'espai d'arts escèniques i dansa La Fàbrica de Palamós serà present a la fase final de la Dance World Cup, la competició més gran del món de dansa. Enguany les finals se celebraran a Sitges a finals de juny i La Fàbrica hi participarà en dues disciplines: hip hop i jazz.

Un grup de noies d'entre tretze i disset anys entrenat per la Gentina Frigola serà l'encarregat de representar el centre palamosí a Sitges. Per accedir a la Dance World Cup cal haver fet podi a les fases estatals de cada país. A Espanya aquestes es van celebrar a Burgos i les noies de La Fàbrica van fer un segon lloc en hip hop i un tercer en jazz. A més, van aconseguir que Dance World Cup els atorgués una beca, encara per concretar. Un premi a moltes hores de treball dur, i és que per una banda el jazz és molt exigent a nivell físic i, per l'altra, el hip hop és molt recent per les palamosines: només fa un any que el practiquen.

Una de les claus de l'èxit del conjunt de La Fàbrica és la cohesió que hi ha entre les noies. Porten molts anys treballant juntes i entre el grup de jazz i el de hip hop només hi ha l'intercanvi d'un parell de peces. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura