Oberta la 15a Mostra de Pessebres i Diorames de Mont-ras

INTERVÉ: Albert Català, Amics del Pessebre del Baix Empordà

Ja està oberta al públic la Mostra de pessebres i diorames de Mont-ras. Aquesta és la 15a edició d'una exposició que inclou pessebres populars i diorames, alguns fets per alumnes d'un curs de pessebrisme organitzat al poble i d'altres fets pels socis de l'Associació Amics del Pessebre del Baix Empordà.

Aquest any s'havia especificat una temàtica, el joc popular i tradicional. Així, la majoria de composicions inclouen escenes de lleure amb jocs tradicionals. Hi ha aquest any un espai nou annexa a la sala polivalent de l'Ajuntament de Mont-ras, en concret, la rectoria, on s'hi troben composicions especials.

Amb la mostra de pessebres s'ha organitzat també un concurs de postals de Nadal amb els alumnes de l'escola de Mont-ras. S'ha escollit un finalista per curs i entre aquests una guanyadora. El seu dibuix s'ha convertit en la postal de Nadal que l'Ajuntament regala als ciutadans per aquestes festes.

Fins el 13 de gener es pot visitar aquesta exposició oberta també en dies festius. Durant tots aquests dies es pot participar al Joc del Pessebre que des de fa 11 anys proposa buscar petits detalls a les composicions nadalenques.

El 29 de desembre s'organitza arreu de Catalunya la Nit del Pessebre en què l'exposició estarà oberta fins a la 1 de la matinada i amenitzada per una actuació musical.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura